NIEUW bij Forza: iPhone 15 Pro

25 Juli 2024 - 5 min. read time
NIEUW bij Forza: iPhone 15 Pro

Grensverleggend, innovatief en een absolute standaard in de wereld van de smartphones. Met de komst van de iPhone 15 Pro wordt de lat weer aardig hoog gelegd door Apple. Wat dit toestel zo bijzonder maakt? Wij vertellen het je in dit blog door de belangrijkste specificaties en verbeteringen uit te lichten. Je vindt ze hieronder.


#1 De A17 Bionic-chip

De iPhone 15 Pro is uitgerust met de nieuwe A17 Bionic-chip, die niet alleen weer een stuk krachtiger is, maar ook een stuk efficiënter. Zo levert ie meer kracht, maar gaat dit niet ten koste van de batterijduur. Integendeel zelfs. De chip biedt geweldige prestaties op het gebied van dagelijkse taken, maar ook intensieve applicaties zoals augmented reality (AR) en high-end gaming. Daarnaast bieden de verbeterde machinelearning-capaciteiten zorgen voor snellere en nauwkeurige AI-taken.

#2 Verbeterde camerasystemen

Het camerasysteem van de iPhone 15 Pro is opnieuw verbeterd met een focus op professionele fotografie en videografie:

 

  • 48-megapixel hoofdsensor: deze sensor zorgt voor uitzonderlijke details en scherpte, zelfs bij weinig licht. Dankzij de quad-pixel sensor en verbeterde optische beeldstabilisatie zijn foto's scherper en helderder.
  • Ultra-groothoeklens: de vernieuwde ultra-groothoeklens met een groter diafragma biedt betere prestaties in situaties met weinig licht en maakt indrukwekkende landschaps- en architectuurfoto's mogelijk.
  • Telelens: De nieuwe telelens biedt nu tot 5x optische zoom, wat perfect is voor close-ups en het vastleggen van details op afstand zonder kwaliteitsverlies.

Refurbished iPhone 15 Pro 5x optische zoom

  • Nachtmodus: De verbeterde nachtmodus maakt gebruik van slimme HDR 4 en LiDAR-scanner om zelfs in de donkerste omstandigheden levendige en gedetailleerde foto's te maken.
  • Cinematic mode: Nu beschikbaar in 4K-resolutie met 24 fps, wat zorgt voor een professionele filmische look en naadloze focus-overgangen tussen onderwerpen. 
  • ProRAW en ProRes: Voor de professionele gebruiker bieden deze formaten ongekende controle over nabewerking van foto's en video's, met behoud van maximale detail en kleurinformatie. Het nabewerken van de foto's en video's gaat overigens ook erg soepel, dankzij de razendsnelle chip.

#3 120Hz ProMotion Display

Het nieuwe 6,1-inch Super Retina XDR-display met ProMotion-technologie biedt een adaptieve verversingsnelheid van 120Hz. Dit zorgt voor vloeiende beelden, snellere reacties bij touch-interacties en een algeheel betere visuele ervaring. Dit is merkbaar bij elke handeling die je op je refurbished iPhone 15 Pro doet.

#4 Duurzaam design

Dat een iPhone refurbished kopen duurzaam is, hoeven we je niet uit te leggen. Maar de iPhone 15 Pro refurbished kopen is nog eens éxtra duurzaam. Dit komt door het titanium materiaal waarvan het toestel gemaakt is. Titanium is een van de sterkste metalen, wat betekent dat het frame van de iPhone 15 Pro beter bestand is tegen vallen, stoten en andere vormen van fysieke impact. Dit zorgt weer voor een aanzienlijk langere levensduur. Daarnaast is titanium, ondanks zijn sterkte, licht in gewicht. Het is dan ook een stuk lichter dan bijvoorbeeld roestvrij staal. Zo ligt ie bijzonder comfortabel in de hand.

 

Refurbished iPhone 15 Pro titanium

#5 Verbeterde 5G-connectiviteit

De iPhone 15 Pro ondersteunt uitgebreide 5G-mogelijkheden, inclusief milimetergolf- en sub-6GHz-banden. Allemaal erg moeilijke taal, maar waar het op neerkomt is dat de iPhone 15 Pro beschikt over hogere downloadsnelheden, lagere latentie en een stabielere verbinding, zelfs in drukke stedelijke gebieden waar het netwerk vaak zwaarder belast is.

#5 Kleuren

De iPhone 15 Pro beschikt over luxe, elegante en vooral tijdloze kleuropties.  Zo kun je kiezen uit Zwart titanium, Wit titanium, Blauw titanium en Naturel titanium.

 

Refurbished iPhone 15 Pro kleuren

#6 Verbeterde beveiliging

Toch wel Apple's paradepaardje, alle functies omtrent privacy en veiligheid, zijn nu nóg beter. Zo introduceert Apple 'Secure Enclave' om gevoelige gegevens nog beter te beveiligen. Dit omvat onder andere:

 

  • Biometerische gegevens: Zoals de gegevens die worden gebruikt voor Face ID en Touch ID, die in de Secure Enclave worden opgeslagen en verwerkt, zodat deze nooit de chip verlaten en niet toegankelijk zijn voor het besturingssysteem of applicaties.

  • Encryptiesleutels: de sleutels die worden gebruikt om je gegevens om je apparaat te versleutelen, waardoor je persoonlijke informatie veilig blijft, zelfs als je toestel verloren gaat of gestolen wordt.

Daarnaast is ook Face ID, het gezichtsauthenticatiesysteem van Apple, net weer ietsjes nauwkeuriger en sneller geworden. Dankzij de verbeterde sensor en algoritmes biedt Face ID een snellere ontgrendeling en betere prestaties onder verschillende lichtomstandigheden, zelfs bij het dragen van bijvoorbeeld een bril of een hoed. Face ID zorgt ervoor dat alleen jij toegang hebt tot je iPhone 15 Pro.

iPhone 15 Pro refurbished kopen

Ben jij overtuigd door alles wat deze high-end iPhone te bieden heeft? Bij Forza betaal je, ook voor een high-end iPhone, een veel lagere prijs. Daarnaast is de refurbished iPhone 15 Pro niet alleen een stuk voordeliger dan nieuw, ook ontvang je 3 jaar garantie en gratis laadaccessoires. Over de kwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken. Al onze iPhones beschikken over het Keurmerk Refurbished. Dit komt doordat al onze toestellen op meer dan 50 punten grondig worden gecontroleerd door onze technici en slimme software. Daarnaast voorkom je met het kopen van een refurbished iPhone dat er een nieuwe gemaakt dient te worden, wat resulteert in onnodige CO2-uitstoot. Dus, waar wacht je nog op? Bestel jij de iPhone 15 Pro op zon- en werkdagen vóór 22:30, dan heb je hem morgen al in huis!

nieuw
← Vorige Volgende →
Direct €10 korting ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Direct €10 korting ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Direct €10 korting ontvangen?