Anoniem bellen op je Samsung

16 Juli 2024 - 3 min. read time
Anoniem bellen op je Samsung

Bel je regelmatig en hoeft niet altijd iedereen te weten dat jij degene bent die ze belt, om wat voor reden dan ook? Je nummerherkenning is met een Samsung handig uit te schakelen. Zo weet je zeker dat je identiteit verbogen blijft voor de ontvanger. In dit blog leggen we je in een paar eenvoudige stappen uit hoe je anoniem bellen op je Samsung instelt. 


Waarom is anoniem bellen handig? 

Anoniem bellen kan in verschillende situaties erg nuttig zijn. Door bescherm je je persoonlijke gegevens en voorkom je dat je nummer in verkeerde handen valt. Daarnaast is het uitschakelen van nummerherkenning handig als je eenmalig iemand moet bellen die je niet kent, zoals een verkoper of een dienstverlener, voorkom je dat ze je nummer opslaan en ze je op een later moment ongevraagd bellen. 

Nummerherkenning op een Samsung uitzetten 

  • Je nummerherkenning zet je uit door de volgende stappen te volgen:  
  • Ga naar je startscherm en open de Telefoon-app. 
  • Ga naar Instellingen en tik op de drie stipjes of op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm om naar de instellingen te gaan. 
  • Zoek en selecteer de optie ‘Oproepinstellingen’ of ‘Gespreksinstellingen’. Dit kan variëren afhankelijk van je specifieke Samsung-model en softwareversie. 
  • In het menu van ‘Oproepinstellingen’, waar je nu zit, tik je op ‘Meer instellingen’ of ‘Aanvullende instellingen’. 
  • Nu zoek en selecteer je ‘Nummerweergave’ of ‘Nummerweergave bij uitgaande oproepen’.
  • Selecteer vervolgens de optie ‘Nummer verbergen’ of ‘Nummer verbergen bij uitgaande oproepen’. Nu wordt je telefoonnummer niet meer weergegeven bij de ontvanger. 

Nummerherkenning uitschakelen Samsung

 
Je kunt ook op een andere manier voorkomen dat je nummer wordt weergegeven wanneer je iemand belt. Dit doe je als volgt: 

  • Ga naar je startscherm en open de Telefoon-app. 
  • Voer #31# in, gevolgd door het telefoonnummer wat je wilt bellen. Bijvoorbeeld: #31#0612345678 
  • Nu kun je het nummer anoniem bellen. 
     

Anoniem bellen op een refurbished Samsung

Zoals je al eerder hebt gelezen kun heel wat voordelen halen uit het anoniem bellen van iemand. Zo ook met het kopen van een refurbished Samsung toestel. Wist je namelijk dat je tot wel 125g aan CO2 bespaard bij het kopen van een refurbished Samsung? Daarnaast is het ook nog eens erg voordelig voor je portemonnee omdat je vaak honderden euro’s bespaard ten opzichte van de nieuwprijs. Over de kwaliteit hoef jij je geen zorgen te maken. Onze toestellen beschikken over het Keurmerk Refurbished doordat ze op meer dan 50 punten worden gecontroleerd door onze ervaren technici en slimme software. Daarnaast ontvang je 3 jaar garantie op je aankoop én sturen we je gratis laadaccessoires mee. 

tips & tricks
← Vorige Volgende →
Direct €10 korting ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Direct €10 korting ontvangen?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!
Direct €10 korting ontvangen?