Smartphones met koptelefoonaansluiting? Dit zijn ze!

30 Mei 2024 - 6 min. read time
Smartphones met koptelefoonaansluiting? Dit zijn ze!

In een tijdperk waarin veel smartphonemerken de koptelefoonaansluiting weglaten ten gunste van draadloze oordopjes en USB-C audio, blijven sommige fabrikanten vasthouden aan de geliefde 3.5mm jack. Voor muziekliefhebbers en mensen die de betrouwbaarheid van bedraden koptelefoons waarderen, is dit goed nieuws. Hier zijn enkele van de nieuwste smartphones in het Forza assortiment die nog steeds beschikken over een koptelefoonaansluiting, en waarom ze het overwegen waard zijn. Spoiler alert: het zijn allemaal Samsungs!


1. Samsung Galaxy A52

Samsung heeft met de Galaxy A52 een indrukwekkende middenklasser op de markt gebracht die niet alleen beschikt over uitstekende specificaties, maar ook over een koptelefoonaansluiting. De Galaxy A52 heeft een 6.5-inch Super AMOLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid, waardoor alles er vloeiend uitziet. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 720G-processor, gecombineerd met 4GB of 8GB RAM, afhankelijk van de variant die je kiest. De batterij van 4500mAh zorgt ervoor dat je de hele dag door kunt gaan, en met de 3.5mm jack kun je je favoriete muziek blijven luisteren zonder adapters.

2. Samsung Galaxy A32

De Samsung Galaxy A32 refurbished is een opvallende middenklasser die zich onderscheidt door zijn levendige 6.4-inch Super AMOLED-scherm met een 90Hz verversingssnelheid, wat zorgt voor vloeiende beelden en heldere kleuren. Dit toestel heeft een krachtige batterij van 5000mAh, ideaal voor langdurig gebruik zonder opladen. Met zijn veelzijdige quad-camera setup, inclusief een 64MP hoofdcamera, maak je prachtige foto's in elke situatie. Daarnaast biedt de Galaxy A32 een koptelefoonaansluiting en uitgebreide softwareondersteuning, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor gebruikers die veel waarde hechten aan zowel functionaliteit als prijs.

koptelefoonaansluiting samsung

3. Samsung Galaxy A71

Dit toestel heeft een 6.7-inch Super AMOLED Plus-scherm, wat zorgt voor levendige kleuren en diepe contrasten en is daardoor nét wat scherper dan de vorige twee. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 730-chipset, gecombineerd met 6GB of 8GB RAM voor soepele prestaties. Een van de unieke kenmerken is de veelzijdige quad-camera setup, met een 64MP hoofdcamera die indrukwekkende foto's levert. De 4500mAh batterij ondersteunt snel opladen, waardoor je langer kunt genieten van je toestel zonder onderbrekingen. De Galaxy A71 refurbished biedt ook een stijlvolle afwerking en een in-display vingerafdruksensor voor extra gemak en veiligheid. Uiteraard beschikt ook deze Samsung over een koptelefoonaansluiting.

4. Samsung Galaxy A50

De Samsung Galaxy A50 refurbished is een veelzijdige middenklasser met een 6.4-inch Super AMOLED-scherm, dat zorgt voor heldere en scherpe beelden. Het toestel wordt aangedreven door een Exynos 9610-processor, gecombineerd met 4GB of 6GB RAM voor betrouwbare prestaties. Een opvallend kenmerk is de triple-camera setup aan de achterkant, met een 25MP hoofdcamera die scherpe en levendige foto's maakt. Daarnaast heeft de Galaxy A50 een 4000mAh batterij met ondersteuning voor snel opladen. De in-display vingerafdruksensor biedt extra gemak en beveiliging, terwijl de slanke vormgeving zorgt voor een comfortabele grip.

koptelefoonaansluiting

Conclusie

Hoewel veel fabrikanten de koptelefoonaansluiting hebben verwijderd uit hun nieuwste modellen, zijn er nog steeds uitstekende opties beschikbaar voor degenen die de voorkeur geven aan een bedrade audio-ervaring. Ben je op zoek naar een betaalbare Samsung smartphone mét koptelefoon aansluiting? Bij Forza kun je tegen een aantrekkelijke prijs een refurbished Samsung aanschaffen. Sinds 1 juni 2023 bieden we een garantieperiode van drie jaar. Elke Samsung Galaxy wordt grondig getest met gespecialiseerde software en door ervaren technici, wat ons het Keurmerk Refurbished heeft opgeleverd. Voor al je vragen staat onze klantenservice klaar om je te helpen. Bestel je op werkdagen of zondag vóór 22:30 uur, dan heb je je aankoop de volgende dag al in huis!

samsung
← Vorige Volgende →
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang €10,- korting!
Altijd als eerste op de hoogte zijn van de beste deals?